onsdag 24. september 2008

Krafter

KRAFTER




BRUNE KRAFTER:




  • Storfekraft: 6-8t


  • Fåre- / lammekraft: 4-6t


  • Viltkraft: 2-8t

  • Svinekraft: 4-6t

  • Brun kalvekraft: 6t


LYSE KRAFTER:


  • Lys storfekraft


  • Lys kalvekraft


  • Hønse-/ kyllingkraft 3t


KRAFT:


  • Kjele


  • Bein/avskjær


  • 4 STORE brunes: gulrot, løk, purreløk og sellerirot.


  • Krydderkvast – Bouquet Gorni: Urter, laurbærblad, persille, purregrønt osv.


  • Vann – skal dekke beina


  • Salt og pepper til smak til slutt


Det er viktig at du vasker grønnsakene før du bruker dem.


Skal du ha bruk kraft må du huske å brune kjøttet først, og hvis du skal ha lys kraft skal det ikke brunes. Koker kraften for lenge, blir den til glace.

Ingen kommentarer: